Han hällde en hink med varmt vatten pa sin bil … Detta är vad som dök upp pa huven!

ANNONSER

Bilar som används för att snabbt och effektivt förflytta sig fran punkt A till punkt B. Idag är vi nästan ingen som kan tänka mig ett liv utan dem. Varje ar reser vi tusentals kilometer, tar hand om dem, rengöra dem och sätta dem genom en rad olika behandlingar. Vissa gar ett steg längre och förse sina maskiner med fantastiska mönster.

Och sa hände det i det här fallet. Bilen malades med en särskild beredning som ändrade färg vid kontakt med en varm vätska. Detta gav en fantastisk bild, varifran det är omöjligt att ta ögonen fran. Se hur det sag ut.


Bilen ser ut som en vinnare. Han har skapat en riktigt konstverk fran en vanlig bil, som vi inte kan bortse fran. Det är en riktig höjdare för bilälskare, men inte bara. Snart kommer alla att kunna ge sin maskin ett unikt utseende. För en sadan konstruktion, det är verkligen värt det! Det är synd att bilen inte ändrar färg under paverkan av regn.

 

2

3

 Om du intresserad av det här inlägget, dela den med dina vänner pa Facebook!

ANNONSER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157