Om ditt husdjur trycker sitt huvud mot en fast yta, sluta ta roliga bilder av det, ta den till en veterinär! Det är allvarligare än du tror!

ANNONSER

Det är inte det enda du bör vara orolig. Om ditt husdjur visar symptom som beskrivs nedan, bör du också ta det till en specialist: promenader i cirklar i onödan, gå runt ett rum, ryckningar, gnugga dess nosen på golvet, stirrar på väggen, sitter i ett hörn.
5


Vanliga trycka huvudet mot hårda ytor kan också leda till ytterligare sjukdomar som skallskador orsakade av ihållande tryck. Så observera ditt husdjur noga och reagera när det behövs. Vi är inte galna, om du delar det här inlägget med dina vänner i syfte att öka medvetenheten!

7

1

8

ANNONSER
via : nolocreo.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157