Hon köpte Sprite och hällde över Färgad gelé! Titta vad hon fick!

Jag vet inte en enda person som inte gillar läckra och färgglad gelé. De paminner oss om var barndom och gör att vi känner oss som barn igen. De är extremt beroendeframkallande!

Sa fort du kommer att smaka en, vill du ha hela paketet. Deras popularitet och läckra smak gör att manga människor börjar experimentera med dem.
I kombination med olika produkter skapar människor desserter, som är svara att motsta!Idéer för kreativ användning av gelé är manga, men vi gillade detta mest. Förberedelsen är mycket enkel.

lody-z-zelek-i-spriteDu behöver bara en förpackning med gelé i nagon form och smak (bäst är de i form av nallebjörnar) och en burk Sprite. Vi kastar ett gäng av färgglada nallebjörnar i formen och häll dem med dryck. Om du inte har sadana koppar, kan du använda muffinsformar ocksa. Da sätter vi dem i kylskapet för ett par timmar. Här är vad skapades! Glass med gelé björnar kan framställas riktigt snabbt.
Med en mängd olika former och färger av gelé, kan du experimentera och skapa riktiga konstverk.

1

3

2

5

ANNONSER
via : arkadulstudiodesign.wordpress.com,

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157