Ingen vagade röra katten… Och han tog den i sina armar… vad som hände sedan, hjärtgripande!

ANNONSER

Alla kände Ugly – en hemlös katt som bodde i källaren. Han var extremt ful. Han hade bara ett öga! I stället för den andra, hade han ett fult, grovt sar. Kattens vänstra tass lidit allvarlig fraktur som sedan läkt efter ar pa en ovanlig vinkel.

Katten berövades svansen, och hans kropp var täckt med ärr. Nagra var gamla, de andra ganska färska. När nagon passerade Ugly, sa han omedelbart: “Vilken otäck katt.”


Barn fran familjshus kunde inte komma nära honom, och de vuxna försökte jaga bort honom till varje pris.

1-(1)

 

De sätt att avskräcka inkräktaren var annorlunda… När han bara försökte att komma närmare huset, kastade hyresgästerna sten pa honom, hällde vatten pa honom eller knäppte tassarna i dörren…

Den fula hade en unik karaktär och han reagera alltid pa samma sätt. När de hällde vatten pa honom stod han och blev vat i väntan pa att det skulle sluta.

När stenarna flög mot honom, hukade han sig och väntade tills ammunitionen tog slut. När han sag barnen, jammade han och gnuggade sig mot benen tiggandes för lite kärlek. En dag närmade han sig tva hundar som lever med mina grannar. Han blev allvarligt skadad.

 

2

 

Jag hörde hans skrik. När jag kom dit, sag jag honom dö i en blodpöl. Hans ben var brutna, och pälsen avsliten halvvägs. Jag plockade upp honom försiktigt…

Djuret vred sig i smärta, han försökte slicka mig pa handen. Även i de sista timmarna i livet bad han om en liten bit av kärlek och medkänsla.

I det ögonblicket insag jag att det var den vackraste katt jag nagonsin har träffat. Även om den var vild, gjorde han inte nagra försök att bita eller riva mig.
Han sag med tillförsikt, i hopp om att jag skulle rädda honom… En stund senare dog han i mina armar… Jag satt med honom en stund, tittandes pa hans deformerade och misshandlade kropp.
Denna katt har lärt mig mer om att ge och medkänsla än tusentals böcker, och tv-program tillsammans. Vi hade nagot gemensamt… Han hade manga sar pa utsidan, jag hade ett fruktansvärt sar inuti…
Det var det ögonblick da jag insag att jag var tvungen att övervinna och ga vidare. Sedan den dagen försöker jag älska dem jag bryr mig om.

Jag är tacksam mot honom för det han lärde mig. Detta är en fantastisk berättelse om kärlek och osjälviskhet! Det är värt att delas!

ANNONSER
via : nolocreo.com