Historien om detta lilla rådjur visar att i djurriket, är skillnader är inte viktiga…

ANNONSER

Darius hittade en hjort när hon gick genom skogen. Rådjur hade ett brutet ben, vilket är varför han bestämde sig för att ta den med sig hem. Han var orolig för hur ett vilt djur möter ett husdjur, men det visade sig vara onödig. Efter att ha återupprättat sin hälsa, fick rådjuret det fint tillsammans med andra hushållsmedlemmar.

Alla husdjur hjälpte henne att komma tillbaka på fötterna. Darius och alla hans katter, hundar och hjort hjälpte ta hand om den sårade hjorten. En av hundarna blev en fosterfar för det lilla rådjuret.Men det lilla rådjuret var tvungen att släppas fritt. När hon blev bättre och var stark nog, återvände hon till skogen.Medan Darius tar en promenad,märkte han en liten hjort som rörde sig konstigt. 

1Det visade sig att det lilla rådjuret hade ett brutet ben, som inte lät henne springa ifrån potentiella hot. Klicka nästa sida för att läsa mer.

2

ANNONSER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157