Restaurang gäster såg på med avsky på en gammal och sjuk man. Plötsligt gjorde hans son något som gjorde alla tysta.

ANNONSER

En son tog sin gamla och sjuka far på middag till en restaurang. Mannen var mycket svag och allt skulle falla ur händerna. Han kunde inte hålla fast vid bestick och maten hamnade ofta på hans skjorta och byxor. De andra gästerna såg på med avsky och viska något sinsemellan. Hans son låtsades att han inte ser något. Han var mycket lugn och fokuserad på sin far. Han visade ingen förlägenhet eller irritation. Han tog mannen på toaletten och torkade resten av maten bort från det skrynkliga ansiktet. 

Han fixade glasögonen, kammade hans gråa hår, och gick mot baren för att betala notan. De var bara om att lämna när en av gästerna provocerade honom och sa:

“Jag tror att du glömt något”.

Mannen funderade en stund och svarade:

“Nej, jag definitivt inte lämnat något”

“Men naturligtvis gjorde du det. Du glömde något riktigt viktigt. Du har lärt en läxa för alla barnen och pappor en förhoppning om att när de är gamla, då de kommer att behandlas med respekt och kärlek.”

Det fanns en hel del människor i restaurangen, och endast en av gästerna har märkt den otroliga uppoffring och hängivenhet. En tystnad tog över. Ingen hade modet att säga något om vad som just hänt … Kom ihåg att behandla äldre med respekt. En dag kommer vi att vara i en ålder och på samma sätt som de gör nu, kommer vi också behöver kärlek och stöd.
szacunek

1 2

 

ANNONSER
via : heftig.co

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157