I stället för att hjälpa barn lära sig att dricka ordentligt, FÖRGIFTAR dessa koppar dem! Se hur oansvariga tillverkarna är!

ANNONSER

Marknaden är full av prylar och produkter som är tänkta att underlätta för små barn att lära sig nya saker. Bland dessa hjälpprylar hör otvivelaktigt den populära sippy cup.  

Tyvärr, som det visar sig, är tillverkaren enbart inriktade på vinst, utan att ha tänkt igenom sin produktplan tillräckligt bra och det är där hela katastrofen börjar. Tommee Tippee koppar, som finns i varje hem där det finns ett barn, som visade sig vara en grogrund för mögel och bakterier.Det hela började när Marie-Pier L’Hostie och Penny Powell postadea ett foto på internet. Som det visade sig, Marie-Piers son var ständigt sjuk, tillståndet för hans hälsa försämras trots behandling. Hennes vän tog en titt på koppen från vilken den lilla pojken älskade att dricka. Som det visade sig, ventilen i koppen var en grogrund för mögel!

Koppen är utformad på ett sätt som gör det omöjligt att se formen tills pipen skärs öppen!

Facebook: pennyass

kubek1


Kvinnan postade bilderna på forum för mödrar och det visade sig att hon inte var det enda offret för dåligt planerade produkten.

facebook.com

ku4Trots handtvätt, eller rengöring av koppen i diskmaskinen, är uppbyggnaden av munstycket gjord så det inte går tt rengöras noga, vilket i sin tur gav bakterier en utmärkt miljö att växa i. Föräldrar över hela världen började kontrollera sina barns koppar. Vad kom upp ger oss anledning att titta två gånger på varje produkt för barn innan du köper den. Ingen tvättmetod kommer att ta bort detta sediment, så om du har en sådan produkt för ett barn hemma, bör du bli av med den omedelbums!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2

ANNONSER
via : buzzfeed.com