Hon byggde ett hus at sin pappa i ett omrade av 51 kvm. M. Se anmärkningsvärda resultaten av hennes arbete!

ANNONSER

Vi har alla drömmar. Ibland rör dem var framtida karriär – vi vill vara en viktig person och känd över hela världen … och ibland de är förknippade med vara privata liv – drömmar om släktingar som vi inte har sett, bilda familj, bygga ett hus … Bruce Porter har alltid varit en för det enkla livet.

Han drömde om ett litet hus pa en avlägsen ö. En dag för 30 ar sedan, lyckades han även att förvärva en liten tomt utanför kusten i Maine pa Ragged Island, men det var allt han gjorde.Samtidigt skapade han en mängd mer eller mindre avancerade konstruktioner i sitt hem, men alla hans designer förblev bara drömmar. Men en dag hände nagot extraordinärt.

domek1

 


Hans dotter, Alex Scott, växte upp … och bestämde sig för att bli arkitekt. Hennes nya karriär tillät henne att göra sin fars drömmar. Med hjälp av sin pappa, byggde hon en vacker liten husbil med en yta pa 51,5 kvm. M.
Det finns ingen elektricitet pa ön. Energikällan är solpanelerna som ligger pa taket. Det finns ocksa en vattenuppsamlingstank som används – tillsammans med propan – för uppvärmning och kök enheter.

domek2


Det finns ocksa ett speciellt kylskap. Den var ursprungligen avsedd att halla isolerade platser svalna, t.ex. i Afrika söder om Sahara.

domek3

ANNONSER
via :

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157