Letar du efter meningen med livet? Lyssna på råd av en gammal man, som påminner oss om att livet är cirkulärt.

ANNONSER

Livet är den mest värdefulla gåvan, som endast ges en gång. Du kan aldrig vända tillbaka tiden, ändra det förflutna eller uppleva något nytt, eftersom varje dag är mycket viktigt. En kroatisk gammal man påminner oss om kolla på sitt eget liv, och dra mycket noggranna slutsatser. I Afrika finns ett ordspråk:” När en gammal man dör, är det som om ett helt bibliotek brann ner. ” Jag tror inte att det är någon annan mening som bättre förmedlar det enorma värdet i de äldre.
Bara någon som har överlevt flera årtionden är i stånd att märka vissa saker eller förstå dem. Tyvärr är den moderna världen fortfarande på jakt efter något, och äldre orkar inte ta del av ekorrhjulet längre, de förbises snarare än uppskattas. Så låt oss stanna upp en stund och lyssna på vad som kan sägas med genereringen av våra farföräldrar och förfader om livet. Den här gången, en åldrande kroatiska man, som beslöt att ge ungdomar några råd om grunddragen i livet.


Sann visdom kommer med åldern.

starac-696x4191. Livet är inte bara lycka.
Den gamle mannen påminner ungdomarna inte att förvänta sig bara njutning i livet. Det behövs också sorg i livet, för utan det vi skulle inte njuta av lycka. Svåra stunder är som stormar, om de lyckas överleva, så kommer solen att lysa och en regnbåge visas.

glasses-1004311_960_7202. Livet är en gåva, som vi bör vara tacksamma.
Förhållandet mellan föräldrar och barn har haft en stor omvandling under de senaste decennierna. Som framgår av den kroatiska, engångsbarn respekterade sina föräldrar, de var mer lydig och framför allt tacksam för livets gåva och den vård som ges till dem. I den aktuella tiden, ser man ofta ungdomar med en krävande attityd, och därför han rekommenderar att aldrig glömma det arbete som föräldrar gjorde att höja sina barn.

thank-you-515514_960_7203. Livet är begränsad i tid.
Fångas upp genom dagliga angelägenheter, glömmer vi om vår dödlighet. Våra liv kan gå förlorade när som helst och det finns inget vi kan göra för att ändra det, så de viktigaste sakerna borde inte försenas. Det viktigaste i livet är relationen med våra nära och kära, så den gamle påminner oss inte glömma att tillbringa tid med dem vi älskar, speciellt med äldre människor, som alltid ivrigt väntar på besök från sina barn, barnbarn eller vem som helst egentligen.

hourglass-620397_960_720


ANNONSER
via : virealno.com