Detta allvarligt sjuk kattunge vandrade ensam pa gatan ignoreras av människor. Och sedan gjorde en sju-arig flicka nagot fantastiskt!

ANNONSER

Den här lilla sjuka kattunge dök en dag pa en gata i Istanbul, Turkiet. Skitful och förlamad, ignorerades den av alla invanare – passerat obemärkt, ingen stannade för att hjälpa honom. Lidande, ensam i mitten av staden pa grund av dess oattraktivt utseende – den dömdes till en säker död.

Och när det verkade som ingen skulle hjälpa, kom denna lilla flickan till undsättning.Det här sju-ariga tog kattungen fran gatan till sin far, som hon förde husdjur till sjukhuset för djur. Där efter granskning visade det sig att bortsett fran munnens deformation, har djuret ocksa muskelförlamning. Läkaren beslutade att ta hand om husdjur, men omedelbart sade att framgangsrik terapi behövde ett mirakel…

1

Den lilla kattungen var i ett riktigt hemskt tillstand, mest troligt eftersom den vandrade ner pa samma gata där ingen stannade för att hjälpa den i flera dagar i sträck.

2

Mycket förlamad, med en deformerad nos, var kattungen ful som skrot, men det var en levande varelse som inte skadar nagon och förtjänade lite omsyn!

3

Det är svart att föreställa sig att ingen var intresserad av hans öde. Lyckligtvis fanns det en tjej med ett stort hjärta. Veterinären och sjuksköterskor gjorde allt de kunde för att atminstone delvis rekonstruera skadade munnen och aterställa sin styrka.

4

 

ANNONSER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157