Den största pitbull pa jorden blev en pappa. Valparna är värda en kvarts miljon dollar!

ANNONSER

En av de mest kända pitbulls i världen blev far till atta vackra valpar inte sa länge sedan. Hulk ägare, Maroln och Lisa Grennan, bor med sina husdjur i Hampshire, USA. Hulk är utbildad elitförsvars hund, det är därför han valpar är sa dyra.

Marlon säger att Hulk är en legend av en anledning, han är potentiellt far till den hund som kunde sla hans rekord. Nästan alla valpar har redan hittat ett nytt hem, är varje ägare hoppas att deras valp kommer att vara speciell.


6

 


Mörk Dynasty K9 är en skola som specialiserat sig pa att korrigera och utbilda hundar för försvaret. Marlon utbildar hundar fran födseln, som bor tillsammans i en stor förpackning utan hinder, psykiska eller fysiska. Hundens utbildas väl. Marlon är inte rädd för att lämna sin tre-arige son Jordan med dem.

 

5 3

ANNONSER
via : metro.co.uk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157