En sorglig hund ligger på en trottoar. När du ser vad som är bredvid den, kommer du inte att kunna kunna stoppa dig från att gråta!

ANNONSER

Den 23-årige Leonardo Valdes från Concepciałn, i Chile, går med sin hund när han plötsligt blir överkörd av en bil. Tyvärr kom hjälp för den unge mannen alldeles för sent, och han dog på gatan. Kroppen var täckt med oranget tyg och lade av trottoaren. .

Hans hund Doki stirrade på den täckta kropp med stor sorg. Han låg där tills kroppen togs. Bilden gick viral i ett ögonblick på sociala medier, som gjorde stor uppståndelse bland åskådarna.

1


Den trogne Doki lämnades utan tak över huvudet. Lyckligtvis en av medlemmarna i familjen till den avlidne personen har beslutat att ta honom hem. Hunden var också närvarande under vaka och vid begravningen. Han iakttog kistan hela tiden som om han hade hoppats på att hans herre skulle få upp igen och ta honom för en promenad. Onekligen Leonardo kommer alltid att ha en speciell plats i hjärtat av detta hängiven husdjur.

3

4


Förhållandet mellan en hund och ägare är en speciell sträng av förståelse, som kan brytas endast genom döden av en av dem. Detta fotograferar är det bästa beviset. Dela om du blev rörd av det.

2

ANNONSER
via : likemag.com