Denna hund har kommit till kyrkogården vid samma tid för nio år för att somna med sin ägare

ANNONSER

En hund som heter Capitan har kommit till kyrkogården varje dag i nio år till omkring graven av dess ägare. Dess ägare, Miguel Guzman, dog 2006, efter hans död försvann hunden. Familjen letade efter honom ett par dagar, men för ingenting.

Men efter några dagar, när de gick till kyrkogården, såg de hunden liggandes på Miguels grav. De närmaste släktingarna tog Capitan hem, men han hittade inte fred där. Varje kväll, smet han ut till kyrkogården och somnade vid gravstenen. Hans beteende fick administratör att hjälpa hunden för ett nattlig möte med sin avlidne ägare.

Bez-nazwy-1

dog in cmentary

De beslutade att inte stänga grindarna tills hunden kom. Efter att ha tillbringat natten av dess ägare sida, går hunden hem. Han har gjort detta i nio år nu … Dessa rörliga bilder publicerades på Facebook av en organisation som hjälper djur, som kallas “Paw Justice”. Flera hundra personer gillade det inom några minuter. Många undrade om hundens beteende, och tyckte synd om dennes förlust. Om detta inlägg intresserade dig, dela den med dina vänner på Facebook!

ANNONSER
via : www.bhsclassof58.org