Hon lagade glasspinnar för en timme… När jag sag slutresultatet, jag kunde inte tro mina ögon! Jag maste verkligen försöka denna idé!

ANNONSER

Vi kvinnor älskar smycken, varenda en av oss. Var och en av oss drömmer om att äga nagot unikt och exceptionellt, men vi maste ta itu med det faktum att du har att spendera en stor summa pengar för det.

För att skapa nagot originellt, det är ibland nog att tillbringa lite tid och engagemang. Det är anmärkningsvärt att smycken kan göras fran saker som är till synes lämpliga för att kasta bort. Idag kommer vi att visa dig hur man gör en vacker armband med glasspinnar.

Här är vad du behöver:

nagra glasspinnar,
en kastrull med vatten,
en kopp eller deodorantlock,
olika prydnadsföremal pa din diskretion sasom färgade band,
pärlor,
paljetter etc.

 

1. Sätt pinnar i en kastrull med vatten och koka dem i ca. en timme. När de är nagot mjuk och blir segt, dränera vattnet och ta dem ur potten.

12. Placera sedan fastnar i en cirkulär kopp för att ge dem önskad form.

23. Sätt koppen pa en varm plats för ett par timmar medan pinnarna torka upp.

3

ANNONSER
via : ayudaparamanualidades.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157