Är det en sena som sticker ut från handleden? Du kommer att bli förvånad över vad det innebär! I 15% av människor kan du inte se det!

ANNONSER

Visdomständer, tonsiller, svansben och muskler som rör öronen är bara några av resterna av evolutionen. De rester av historia som påminner om våra förfäder och vad vi har kvar från dem. Reliker från utvecklingsstadier som inte låter sig glömmas bort.

Vi finner dem varje dag i våra kroppar, till exempel, har gåshud härstammar från miljontals år sedan. Folk var hårigare, och som ett resultat av sammandragning av musklerna, bildas det ett skyddande skikt mot kylan. När människor upptäckte elden, och frodiga hår inte längre behövdes började de falla av. För närvarande spelar ingen roll, eftersom håret är för litet och inte längre skyddar mot kylan.

1


Det är likartad med musklerna i underarmarna. Senan som skjuter ut i mitten av handleden är också en kvarleva från våra förfäder. Det var nyttigt när människor inte effektivt kunde stå upprätt. Handflatans muskel är väl utvecklad hos däggdjur som rör sig på alla fyra, t.ex. i lemurer.

På nästa sida hittar du instruktioner om hur du kan kontrollera om du har dem.

11

ANNONSER
via : Vox