Kärlek från andra sidan!? Det visar sig vara möjligt!

ANNONSER

Kärlek är utan tvekan en stark känsla. Unga par på lovar att hålla sina löfen de löser upp på bröllopsagen som att vara tillsammans ända tills döden skiljer de åt! Men är det verkligen möjligt att älska efter döden? Det visar sig vara sant!

Det finns många historier om spöken, som inte kan acceptera förlusten av sina nära och kära så de kommer tillbaka från de döda för att hitta vad de letar efter.

1

Det visar sig vara sant! Det finns många historier om spöken, som inte kan acceptera förlusten av sina nära och kära så de kommer tillbaka från de döda för att hitta vad de letar efter.

Thomas Rowe, ägaren av det berömda Hotel Loews Don Cesar, åkte för att studera utomlands och blev kär i en tjej som heter Lucinda. Hennes föräldrar tyckte inte om detta och Rowe var tvungen att återvända till Amerika. Många år senare fick han ett brev från Lucinda där hon skrev: “Tiden är oändlig. Jag väntar på dig på vår fontän … för att dela med dig vår kärlek, vårt öde tid..”
Hotellgästerna påstod sig ha sett flera gånger hur de älskande skulle hållt hand nära fontänen som byggdes i hotellet Rowe. Det var en kopia av fontänen de sågs vid första gången.


ANNONSER
via : jokable.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157