Vid begravning av ett litet barn, låssnar en ballong från taket och flyger mot upprörd mor. Det är omöjligt att uttrycka vad som händer härnäst

ANNONSER

Döden av ens egna barn är det värsta ögonblick för alla föräldrar. Troligtvis kan ingen av oss tänka sig att leva längre än våra barn, men livet har sina utmaningar, och det finns ofta fall där barn lämnar den här världen för tidigt.

Joy Ganda Vibar-Alamares gick nyligen igenom en verklig tragedi. Hon var tvungen att begrava sin son. Detta var ett stort slag för henne. Men det hände något vid begravningen, något som ingen kan förklara.

(youtube.com)

33


Kistan med kroppen anlades vid kapellet. Undervakan, bröt sig en av ballongerna i närheten av taket loss och flög i moderns riktning. Den stannade framför henne och började cirkela runt hennes huvud. Kvinnan brast i gråt och kramade ballongen som om det var den sista kram hon gav sitt barn. Videon spred sig snabbt på internet, där den sågs av tusentals människor. Några av dem hävdar att den flygande ballong är en symbol för sonens farväl och resa till livet efter detta.
Hursomhelst är det en mycket känslomässig inspelning som visar oss hur korta våra liv är.

ANNONSER
via : youtube.com