En räddad valp hittade en vän i ett skyddsrum. Vem? Se själv och träffa ett par av de gulligaste killarna i världen!

ANNONSER

Att driva en kennel kräver passion och kärlek till djur från ägaren. Tyvärr så händer det varje dag att tusentals människor föder upp hundar utan att ta ansvar, på olagliga kennlar, som enbart är drivna av vinst. Att säljer valpar kan för många verka som en snabb och enkel möjlighet att tjäna pengar, men att avla hundar är ett mycket ansvarsfullt arbete som kräver tid och engagemang från någon.

Tyvärr, gör vinstpotential människor blinda till den grad att de behandlar djur som saker, dräktiga tikar som maskiner för att tjäna pengar, och valparna som en produkt som måste säljas snabbt. Mycket ofta i en sådan pseudo-kennel är de inte bryr sig om ordentlig renlighet och kosten för djur. Därför är en del av uppgifterna för tjänster som arbetar med djurräddning, även att upptäcka illegala kennlar och hjälpa hundar och katter som finns i dem.


Djurplågeri är inte bara är ett stort problem, men också driften av illegala kennlar.

szczeniak-2

 


Från en av dessa olagliga gårdar, var en liten hund av rasen Shih Tzu. Valpen räddades från fruktansvärda förhållanden, eftersom den levde i ett mycket begränsat utrymme, bland annat fyrfota. Den räddade valpen fick namnet Ruggles. När den var i skydd kände den sig snabbt ensam, och fann en ny vän, som också nyligen räddades. Inget särskilt skulle ha hänt om inte för det faktum att Ruggles beslutat att göra en vänskap … med en katt! Valpen och kattungen hittade snabbt ett gemensamt språk.
szczeniak-1


Den tid som valp och kattunge tillbringade med varandra behövdes av dem båda, eftersom det hjälpte dem att bättre anpassa sig till den nya miljön och glömma det trauma de gick igenom på grund av oansvarigt och grym beteendet hos människor. De kom samman med ovanlig förståelse, och åsynen av dem spela tillsammans är i rörelse. Titta på dem tillsammans, är det svårt att avgöra vilken som är sötare!
Lyckligtvis slutade historien med ett lyckligt slut och de båda fann kärleksfulla hem. Notera att videon visar super-cute Critters på ett sätt som kommer att krossa även de hårdaste hjärta!

ANNONSER
via : reshareworthy.com