Ett rum fullt av ballonger. Det var ett livslektion för dessa människor!

ANNONSER

En grupp på 50 personer deltog i ett seminarium. Plötsligt tystnadetalaren och gav en ballong till varje deltagare . Han bad dem att skriva sina namn på den, blåsa upp den och kasta in den i ett annat rum. Sedan fick de 5 minuter på sig att hitta ballongen med deras eget namn på.

Alla letade ivrigt efter sin ballong. Efter 5 minuter hade ingen lyckats hitta den rätta ballongen. Föreläsaren rådde deltagarna att plocka upp ballongen närmast dem och skicka den till dess ägare.

Efter en minut hade alla sin egna ballong. Föreläsaren säger att denna situation liknar deras liv. Var och en av oss söker lyckan någonstans långt borta och vet egentligen inte var den finns. Och sanningen är så enkel!

Vår lycka är densamma som andras lycka. Ge dina nära och kära glädje och lycka, och dessa värderingar kommer ges tillbaka till dig. Det är så det goda, humanitära livet ser ut.

desktop-1406690127.png

ANNONSER
via : themetapicture.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157