En kombination av produkter som har en positiv effekt på varandra. Börja blanda dem från och med nu!

ANNONSER

En skicklig kombination av produkter är viktig, inte bara på grund av smaken och utseendet på livsmedel. Ett matchande par påverkar hälsan och välbefinnandet. Det har visat sig att en del av ingredienserna har en bättre effekt på kroppen när de kombineras. De kompletterar varandra och gör vitaminer och mineraler mer lättsmält.
Det är bra att veta vilka kombinationer som är bra för hälsan, och för att undvika. Här är några goda blandningar. De kommer säkert tjäna din hälsa!1. Tomat + broccoli
Båda grönsaker är kända på grund av deras cancermotverkande egenskaper (som tillsammans hämmar utvecklingen av cancer). Dessutom neutraliserar lykopenrika tomater DNA-skadande fria radikaler och bidrar tillsammans med broccoli till att undanröja dem från kroppen.
1
2. Cranberry + äpple
De avgiftande egenskaperna hos dessa frukter är mycket högre när de äts tillsammans.
2
3. Sill + grädde
Kombinationen av dessa två komponenter ökar avsevärt ben. För att kalcium ska vara “inbäddad” i benet, måste det finnas D-vitamin, som till största delen kommer från … solen. Människor som tillbringar hela dagen inomhus, måste dra det från livsmedel. De bästa källorna är, naturligtvis, fisk. Så om du vill ha friska ben, välj sill med gräddfil från gång till gång!

3

ANNONSER

via : poradnikzdrowie.pl