Manga människor radde henne att ta bort detta födelsemärke. Hon gjorde inte det, och idag har hon 287,000 views pa hennes profil pa en dag!

ANNONSER

En 22-arig dansare Cassandra Naud föddes med ett stort födelsemärke under hennes vänstra öga. När hon var ung, bad hon för att ta bort detta födelsemärke. Nu är hon glad att hon inte har det. Hon uppskattar hennes unika utseende som hjälper henne att uttrycka sig i dansen!

Inte bara att födelsemärket är mycket stor, dessutom är det täckt med har. Hennes föräldrar var rädda att genom att ta bort den skulle deras dotter ha fula ärr i ansiktet. Det är anledningen till att de inte fatta beslut om operation.


Cassandra säger pa det här sättet: “Mitt födelsemärke är en stor del av mig Det gör mig unik och oförglömlig, vilket är särskilt viktigt för karriären att jag valde..”

2


34

ANNONSER
via : Cassandra Naud

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157