Paret var nära att skilja sig och kaste bort ett dussin års äktenskap. Allt förändrades med en mening!

ANNONSER

Berättelser av nätanvändare från hela världen är ofta underhållande, de visar att oavsett vilken sida av världen du lever i, har vi vanligtvis alla har samma glädje och sorg. Det händer att människor berätta om sina liv för att hjälpa andra, ge dem råd och visa dem att det inte finns något problem utan en lösning.
En sådan berättelse delades på Internet genom Richard, som är en författare, och nästan förlorat den största kärleken i hans liv – hans fru Keri.Kriser hända i varje familj, det är normalt, men det är viktigt hur du handskas med dem. Från början var vi ett gift par med olika personligheter, men vi lyckades att ta itu med det. Över tid, pengar och berömmelse, som kom till oss, hjälpte inte. Olösta spänningar var så tung att jag var lättad när jag har fått resa bort för att främja mina böcker. Vi började bli våra egna fiender, ständigt slåss om vanliga saker. Vi kunde inte tala med varandra. 

raretofindbabe.tumblr.com

zwiazek


KNär jag var på turné, ringde jag Keri, från ord till ord vårt samtal vridna i en fruktansvärd kamp och vi sade till varandra de värsta förolämpningar.Jag var så deprimerad med detta att jag satt och grät. Det var inte lätt, Keri hade samma. Innerst inne visste jag att hon inte är en dålig kvinna, och jag vill inte skada henne. Så varför, då gjorde jag det, varför jag tortera den person som jag svor för mig själv att älska?

Jag satt och frågade mig själv varför hon inte kommer att förändras, och sånt. Och det gick upp för mig. Varför har jag frågat mig denna fråga ännu? Hela vägen hem bad jag svårt att Gud om hjälp, för styrka och återvinning av kärlek. Och råd kom till mig, inspiration! En enkel fras, som kan förändra allt. 

samtaylorjohnson.com

stw1- 2.ac-3

ANNONSER
via : brightside.me