Denna stackars pojke dumpades av en rik flicka. Efter 10 år, träffades de igen …

ANNONSER

En pojke som växte upp i en inte så rik familj blev kär pladask med en flicka från en rik hushåll. Han tänkte på henne så mycket att han snabbt beslutat att förlova sig med henne. Den rika flickan sa nästan direkt nej och gjorde narr av honom och sade:

Räkna inte med mig att gifta sig med någon som du. Jag kommer aldrig att älska dig. Jag hittar en man på min nivå. Flickan behandlade honom verkligen brutalt, men trots detta, glömde han aldrig henne. Cirka 10 år senare möttes av en slump i ett köpcentrum. Pojken såg på henne med tårar i ögonen.

1

Han påminde sig om de stunder de har upplevt och hur hon avböjde hans förslag. Han sa inte ett ord till henne. En stund senare, kom hennes man tillsammans med henne. Mannen erkände vår hjälte direkt och sa.

– God morgon! Jag ser att du har träffat min fru!

– Hallå! – Svarade han lugnt.

– Jag vill att du ska träffa min chef. Han är författare till ett 100 miljoner dollar projekt som vi råkar vara arbetar med. Klicka nästa sida för att läsa mer.

2

ANNONSER
via : wealthyviral.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157