Sluta dricka dricksvatten i plastflaskor! Sanningen om dem är skrämmande!

ANNONSER

Låt oss börja från början. År 1970 fanns det en plötslig ökning av försäljningen av drycker som Coca-Cola. Det blev snart uppenbart att de är ohälsosamma, så att folk började att dricka kranvatten igen. Att eskalera vinster, började tillverkare sälja vanligt vatten. Konsumenterna skrattade först på denna idé, i tron att det var som om luften såldes. Företag som vill öka efterfrågan började investera i reklam och varnar för att dricka kranvatten är mycket farligt eftersom det innehåller bakterier och farliga föroreningar.

De hävdade att det bara är bra för bad och att diska. De började skriva ut flasketiketter med bergskedjor som betonar att de kommer från naturliga källor. Dessa bilder skulle föreslå att deras vatten är mycket frisk och närande. Detta hade dock ingenting att göra med sanningen, eftersom de flesta företag bara använder filtrerat kranvatten.

1


heftig.co

Är vatten på flaska friskt? Det har visat sig att denna förening orsakar hormonell störning och kan leda till astma. Vatten interagerar med behållaren, i synnerhet när det utsätts för värme, t ex. när flaskan är kvar i solen eller tillsluten på bagageluckan på en bil.

2 3

ANNONSER
via : dziecisawazne