Hon skär lök i flera bitar och dränker dem med olivolja. Resultatet knockade mig av mina fötter!

Matlagning har blivit pa modet. Det är inte längre bara ett sätt att överleva, men ocksa en hobby, som vi ägnar mer och mer tid. Kulinariska bloggare far manga efterföljare och nästan varje tv-stationen har nagra kulinariska program. Det är inte en överraskning, är god mat nu mer fashionabla än att vara pa en diet. En trakig syssla har förvandlats till en spännande form av underhallning.

Idag presenterar vi ett sensationellt sätt att förbereda ett originell tillägg till nästan alla rätter. Beredningen är mycket enkelt, och effekten?Lysande! Sa om du vill överraska dina nära och kära kolla in det här snabba recept.

cebula1


Här är vad du behöver:

– lite rödlök
– olivolja
– balsamvinäger
– salt och peppar
– aluminiumfolie
– en supervass kniv.

Skär löken i nagra bitar och fördela dem med lite olivolja blandat med balsamvinäger. Täck allt med aluminiumfolie och lägg i ugnen vid medelhög temperatur och grädda i 25-30 minuter (beroende pa storleken av lamporna, kan tiden vara nagot kortare eller längre). Här är vad du far. Det är vackert, är det inte?

 

cebula2


Videon visar hur man gör allt steg för steg.

 

Gillade du det? Dela med dig pa Facebook!

ANNONSER
via : youtube.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157