Formen på foten och tårna, säger en hel del om din personlighet. Kontrollera och se själv!

ANNONSER

Kan fötter berätta något om personlighet? Det visar sig att, ja de kan de! Från formen av fötter och storleken på tårna, kan vi tolka en hel del intressanta saker. Bara kolla vilken grupp du tillhör!

Ta bort strumpan och noggrant titta på tårna och foten. Jämföra dess storlek och form och passa in med följande illustration.Typ 1. Lika tår Denna typ kallas en bonde eller kvadratfot. Likheten i längden på tårna tyder på att dess ägare är rimlig, ärlig och pålitlig. Ägare av denna typ är kända för att ha förmåga att fatta rätt beslut.
1
Typ 2. Diagonal fot Det är en uppsättning där tårna gradvis blir mindre, från stortån. Personer med denna typ av tår karakteriseras som mystisk och har humörsvängningar. De är ofta oroliga och impulsiv.

2 kopia
Typ 3. Roman fot Tydligen är det den vanligaste formen av foten. Deras ägare präglas av öppenhet mot världen och människor. De kommunicerar med lätthet och älskar att utforska nya saker. De är utmärkta talare och affärsmän.

3

ANNONSER

via : wittyfeed.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157