Coachen märkte att tva pojkar slutade komma till klassen. Vad han sag i deras hus var skrämmande!

ANNONSER

Tva bröder fran Pittsburgh hade inte ett lätt liv. Deras föräldrar har varit beroende av droger och alkohol under en lang tid. Pa grund av fruktansvärda vanvard, förlorade de sina föräldrarättigheter och pojkarna fördes till en fosterfamilj.

Det var ännu värre där. Bröderna blev slagna och används. De tolv ar gammal och den yngre av fyra ar bror ville fly fran att helvetet. Men de kunde inte göra nagonting.

Jag ville sova genom hela mitt liv. Efter skolan jag gick raka vägen till sängen, sa jag skulle inte se vad som händer hemma.

Josh och Jessee praktiserade boxning, men efter att ga till sin fosterfamilj, slutade de komma att öva. Orolig av detta faktum, beslutade tränaren att ge dem ett besök i sitt nya hem. Han blev chockad av vad han sag.

1

2 3 4

ANNONSER
via : heftig.co

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157