Hon gick på scenen och började sjunga… När ljuset slocknade, förvandlades hennes klänning till något magiskt. Se själva!

ANNONSER

Musiken rör, underhåller, stimulerar, ger oss ett gott humör och ger oss de djupaste möjliga känslor vi kunde leva igenom. Ibland gör dig att gråta, och andra gånger tar fram autentisk eufori. Det är bevisat att det på ett effektivt sätt påverkar mänskliga känslor.

Låtarna som vi väljer ofta visar inte bara för vad smak vi har, men också vad våra känslor är i nuet. Det drar ofta upp minnen och får oss att tänka på någon kär till vårt hjärta.

Förmodligen vet alla vem Jennifer Lopez är och kan nynna åtminstone en av hennes låtar. Hon är en popmusik kändis, en modedesigner och dansare. För en tid hon verka hon också som en domare i tv-show, American Idol. När du tittar på det här programmet, är det lätt att förstå hur hon kom dit. det här valet var absolut inte en olycka! Och många sångare som tänker på sig själva som stjärnor kan avundas hennes talang. Jennifer framförde låten “Feel the Light”. Inte bara hennes fantastiska röst får uppmärksamhet, men det gör hennes fantastiska klänning, som är svårt att inte titta på. Se själva!

9

 

Bez-nazwy-6

7

 

ANNONSER
via : youtube.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157