Hon räddade nyfödda som blivit slängda i papperskorgen i över 40 år! Hennes historia kramar tårar…

ANNONSER

Det är inte en överraskning att denna modiga kvinnan hyllades den största hjälten för att hjälpa övergivna barn. Hon räddade 30 nyfödda som slängts på soptippen under sitt liv.

Lou Xiaoying är för närvarande en 88-årig äldre som lider av njursvikt. Trots att hon var fattig, visste hon att andra behöver mer hjälp än vad hon gör …

Hon levde alltid i fattigdom. Hon försörjde sig genom att samla och bearbeta skräp.

Tillsammans med sin avlidne make, tog hon hand om barn som kastades ut av sina föräldrar. Efter Li Zin död, kunde hon inte ta hand om alla småbarn. Hon behöll fyra och hittade hem för resten, som lever ett lyckligt liv.

1 

 Den yngste sonen, Lou är bara sju år gammal. Kvinnan hittade honom i papperskorgen i i superdåligt skick.

Trots sin höga ålder, kunde hon inte bortse från det faktum att någon lämnade honom för en säker död. Hon tog med sig pojken till sitt hem i byn och tog hand om honom. Den lilla palten växte till en frisk och glad pojke.

Miracle Mums 40 BabiesDet hela började 1972, när hon upptäckte en oskyldig liten flicka på soptippen. Den lilla barnet låg rädd ovanpå skräphögen. Lou räddade hennes liv.

“Eftersom jag hade styrkan att bära tungt skräp, hur kunde jag inte har styrkan att rädda en människas liv?” – Sade hon efter att ha blivit frågad om sina handlingar.

6 “Varje barn behöver kärlek och omsorg. Det är en speciell gåva, som behöver tas om hand. Jag förstår inte hur folk kan lämna dem på soptippen! “

För närvarande är Lou är på sjukhuset. Hon lider av njursvikt. Tack och lov, är hon inte ensam. De barn som räddats skulle inte glömma henne. Idag kan hon beröm om hennes stora kärleksfull familj, att hon alltid kan lita på.

2Det här är hur deras hem ser ut. Trots att de lever i fattigdom, var deras hjärtan fyllda med kärlek, som de övergivna barnen gav.

3

ANNONSER
via : mylordkatie.wordpress.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157