De räddade Djuret När det höll pa att sjunka i gyttjan. Därefter, Tvätta de den … Se, vad de drog ur problem!

ANNONSER

Det var en vanlig dag pa byggarbetsplatsen nära Londons Canary Wharf. Arbetare lämnade flera diken öppna, sa när de hörde skrik, visste de vart de skulle leta.

När de sag i en av de djupa halen, märkte de det kämpande djuret drunkna inuti. Om historien om denna charmiga lillen som var i verkliga problem kan du läsa pa följande sidor.Männen visste inte vad de hade räddat, men de tog omedelbart hand om djuret.

1De tog honom till sjukhuset för vilda djur South Essex Wildlife. En av sjuksköterskorna tvättade och matade djuret. Pa grund av den plats där han hittades, heter djuret “Muddsey”.

2Människorna visste inte vilket slags djur det var, men sanningen kom närmare och närmare. Det visade sig att Muddsey var en söt liten räv.

3

Jag är verkligen glad över att han räddades i rätt tid. Tyckte du om det här inlägget? Dela den med dina vänner pa Facebook! 

ANNONSER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157