3 Äkta, dolda pärlor som du kan leta efter i hela världen.

ANNONSER

Trots obegränsad makt av modern teknik i världen finns det fortfarande platser där det finns dolda skatter. Om du har kunskapen och tålamodet för att hitta de, är det dags att flyga på en extraordinär resa! Det låter lite overkligt, eller?

Men det finns historisk fakta som nämner existensen av skatten. Kolla in de här sju platserna runt om i världen där skatter ännu inte påträffats. Vem vet, kanske det är värt att pröva lyckan?

(Wikipedia)

1

1 Mexico – La Noche Triste Treasury.
År 1520 ockuperade spanjorerna aztekernas huvudstad Tenochtitlan. Som ni kan föreställa er, var de inte bra gäster, så aztekerna tog beslutet att utvisa dem från staden. Under loppet av det militära manövrarna var Azteców ledaren tvungen att begrava allt guld som fanns på ön.
Staden Tenochtitlan var dessutom en ö mitt i sjön, så aztekerna beslutade att helt enkelt kasta spanska soldater i vattnet. Eftersom de var tunga på grund av all rustning och guld, som de bar, drunknade på plats. Tenochtitlan är nu en del av det moderna Mexiko. Än i dag finns det en legend i den dolda skatten på ön Tenochtitlan Aztecków.

ANNONSER

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157