De ville att deras aggressiva pit bull för att lämna sina hem. Sedan gjorde han nagot som ingen förväntat!

ANNONSER

En familj hade tva hundar i sitt hem. En av dem var korsades mellan en labrador och en pit bull. Han heter Zack och behandla sin omgivning med fientlighet. Han tyckte inte om de boende och betedde sig ganska aggressivt mot dem.

Jag kände att han är fientlig och att han hatar mig. När var dotter föddes, började jag att vara rädd för henne. Jag sa till min fru att om Zack gör nagot fel, da han kommer att behöva lämna huset.

När vi tog vara barn hemma, bada hundarna började lukta och slicka henne direkt. Jag var tvungen att tvinga Zack ifran henne. De har överraskande fick i samband med en stark bindning. Över en natt har en fruktansvärd hund förvandlas till min lilla dotters förmyndare. När hon växte upp lite, gick han med henne pa natten till sängs och lade precis bredvid henne. Han visste mycket, när hon var tvungen att ga till sömn och var de ska ta henne.

1

2

ANNONSER
via : dogbreedinfo.com, taringa.net

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 154

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/netossd4/domains/tank-positivt.se/public_html/wp-content/plugins/mashshare-sharebar/includes/template-functions.php on line 157