10 giftiga och farliga kinesiska produkter! Var försiktig med vad du lägger i din kundvagn!

ANNONSER

Det är helt sjukt vad Kineserna anser vara mat! Tro det eller ej, men en metod för att tillverka ris av plast har upptäckts i Kina! Förfalskningen av mat har kommit till perfektion där. Tyvärr, visar det sig, kan dessa kinesiskt tillverkade produkter köpas över hela världen.
Livsmedelsproduktionen måste vara fånigt billig om det lönar sig att importera kinesiska livsmedelsprodukterfrån andra sidan världen och sälja dem billigare än lokala produkter. Den teknik som kinesiska tillverkare använder, är inte bara riktigt farligt inom livsmedelsindustrin, men i andra också. Ta en titt på några produkter som bör undvika,s och om de kommer från Kina, kastas bort ASAP!

miniatura
1. Tilapia
Fisk som är giftiga och ohälsosamma. Fisken föds upp i små tankar som får dem att äta varandra, och vattnet är mer som avloppsvatten. Deras kött är så ohälsosamt att fiskodlare inte ens ger dem att äta till sin egen familj.

shopfreshseafood.com

tilapia_raw2. Torsk
En annan fisk som tas upp i mycket dåliga förhållanden och är ohälsosamt för människor.

statesymbolsusa.org

113. Äppeljuice
Kinesiska äppeljuice är giftig eftersom de använder en hel del bekämpningsmedel för växtskydd. De absorberas av frukten, och vi äter det! De tillsätter dessutom i en hel del socker, det är bättre att hålla sig borta från denna produkt. Om du vill dricka en riktigt hälsosam juice är det bäst att pressa den själv eller välja en naturligt grumlig som innehållande 100% frukt!

i.kinja-img.com

18k2xbgqd9ed6jpg

ANNONSER
via : healthywildandfree.com